"Пасіба Расіі, ми дома": Окупанти показали пенсіонера-"ждуна" на тлі зруйнованої Авдіївки (фото)

Російські пропагандисти видали "побєдне" відео зі зруйнованої ними Авдіївки. Воєнні злочинці на кадрах заявили, що "зачищають" місто, адже там нібито залишилися невеликі групи українських військових, зокрема, і поранених. Загалом окупанти відзвітували, що на 100% контролюють місто. Відповідні кадри із підписом "Авдєєвка вєрнулась домой" опублікували у Telegram "Народної міліції ДНР", передають Патріоти України.

На них видно, що в місті не залишилося жодної вцілілої будівлі – суцільна руїна. Окупанти зазначили, що воєнний злочинець, який керував операцією із захоплення міста – це російський генерал-полковник Андрій Морквичов.

"Пару слів противнику? Хероям смерть, адекватним буде мир", – цинічно заявив на кадрах загарбник, офіцер 1 Донецького армійського корпуса з позивним "Гермес". Також він закликав українських військових не повертатися в Авдіївку, а їхати до "своіх жон і дєтєй". "Це наша земля, ми за неї будемо до кінця стояти", – сказав терорист.

Також у своєму сюжеті пропагандисти показали місцевого "ждуна" на ім'я Олексій, який, стоячи посеред руїн у знищеному місті, видав, що "чуствує радость і свободу". "Пасіба Расіі, ми дома", – заявив зрадник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...