"Пасіба Расіі, ми дома": Окупанти показали пенсіонера-"ждуна" на тлі зруйнованої Авдіївки (фото)

Російські пропагандисти видали "побєдне" відео зі зруйнованої ними Авдіївки. Воєнні злочинці на кадрах заявили, що "зачищають" місто, адже там нібито залишилися невеликі групи українських військових, зокрема, і поранених. Загалом окупанти відзвітували, що на 100% контролюють місто. Відповідні кадри із підписом "Авдєєвка вєрнулась домой" опублікували у Telegram "Народної міліції ДНР", передають Патріоти України.

На них видно, що в місті не залишилося жодної вцілілої будівлі – суцільна руїна. Окупанти зазначили, що воєнний злочинець, який керував операцією із захоплення міста – це російський генерал-полковник Андрій Морквичов.

"Пару слів противнику? Хероям смерть, адекватним буде мир", – цинічно заявив на кадрах загарбник, офіцер 1 Донецького армійського корпуса з позивним "Гермес". Також він закликав українських військових не повертатися в Авдіївку, а їхати до "своіх жон і дєтєй". "Це наша земля, ми за неї будемо до кінця стояти", – сказав терорист.

Також у своєму сюжеті пропагандисти показали місцевого "ждуна" на ім'я Олексій, який, стоячи посеред руїн у знищеному місті, видав, що "чуствує радость і свободу". "Пасіба Расіі, ми дома", – заявив зрадник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...