"П*дор, мр*зь, ск*тина...": Відомі Z-блогери розсварилися через взятих у полон під Курськом строковиків

Серед Z-патріотів розпалюється конфлікт через військових-строковиків, які здалися в полон у Курській області. Про це повідомляє український журналіст Денис Казанський у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За його словами, публічно у мережі розсварилися друг російського терориста Ігоря Гіркіна, пропагандист Михайло Полинков та російський бойовик Єгор Гузенко, що веде Z-паблік "Тринадцятий".

Полинков раніше закликав не виручати з полону російських строковиків, оскільки вони з власної волі "здалися без бою". "У середовищі Z-патріотів продовжує розігруватися страшна драма через строковиків, які здали в полон. Після того, як друг Гіркіна Михайло Полинков закликав не виручати з полону російських строковиків, бо вони самі здалися без бою, російський військовий Єгор Гузенко (Тринадцятий) назвав його пі***ом, мер***тою та худобою. У відповідь Полинков обізвав Гузенка каптерником, але виглядав нікчемним і приниженим", - написав Казанський.

За інформацією західних ЗМІ, під час наступу у Курській області українські військові взяли у полон сотні солдатів-строковиків. Погано озброєні солдати охороняли кордон країни-агресорки і потрапили до рук українських сил.

Точне число військовополонених невідоме, однак російські пропагандистські пабліки пишуть, що йдеться про тисячі осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...