"Пекін готовий інвестувати кошти в Крим, щоб на півострів могли приїжджати відпочивати громадяни КНР", - Голобуцький

"За повідомленнями ЗМІ окупованого Криму, «10 березня на півострів прибула група топ-менеджерів Пекінської експортно-імпортної торгової компанії на чолі з головою ради директорів Чжао Кай для участі в круглому столі "Китай і Крим: новий вектор експортного партнерства-2021", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Китайські бізнесмени домовилися з російськими колегами і владою про налагодження довготривалої співпраці в галузі туризму та курортно-оздоровчої сфери. Пекін готовий інвестувати кошти в Крим, щоб на півострів могли приїжджати відпочивати громадяни КНР.
Крім того, китайські бізнесмени відвідали виноградники, сільськогосподарські підприємства і місця з лікувальними грязями. Чжао Кай передав запрошення підприємцям і чиновникам Криму відвідати КНР з візитом у відповідь».

От вам і відповідь на ситуацію з "Мотор-Січ". Це дійсно дуже серйозний сигнал: Китай демонстративно виступив на боці окупанта і показав готовність експлуатувати окуповані території у власних інтересах, поза міжнародним правом.

І що у відповідь? Хто запроваджуватиме санкції щодо Китаю? Очевидно, що з викликами такого рівня Зеленському не впоратись. Тут вагомим буде хіба слово США. Тих самих США, санкції котрих команда Зеленського демонстративно ігнорує".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...