Пекло на нових позиціях... не втриматись: Окупанти після відступу з Лиману скаржаться на дії української артилерії

ЗСУ не дають ворогу закріпитися на нових рубіжах оборони, розвиваючи наступ на схід від Лиману

«ВСУ переместились на выгодные арт.позиции и начали массированный обстрел г.Рубежное, г. Лисичанск, г. Кременная, г. Северодонецк», - цитує скарги російських окупантів військом Андрій Цаплієнко.

Як зізнаються самі окупанти, на цій ділянці фронту у них не залишилось резервів для облаштування надійної оборони, а натиск ЗСУ геть не лишає шансів росіянам зупинитись у своєму бігстві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...