"Пекло пухом, бл**ь": Окупанти поскаржилися, що їх знищують ЗСУ, а командири твердять "бабы еще нарожают" (відео)

Російські окупанти, які воюють проти України розповіли, що українська артилерія їх ефективно знищує. Загарбники говорять, що їхні командири відверто їм заявляють, що "вони йдуть на убій, а жінки потім ще народять диб**ів". Про це йдеться у розмові окупантів, яку перехопила СБУ, передають Патріоти України.

Один із окупантів у розмові з другом розповідає, що українська артилерія дуже точна та завжди потрапляє в ціль. Російській ж артилеристи, за словами загарбника, стріляють погано.

Інший окупант згадує свого покійного командира, бажаючи йому "пекла пухом". Той нібито сказав окупантам, що "вони йдуть на убій, а жінки потім ще таких самих дибі**в народять". Росіянин каже, що в них після обстрілів виживає один з 20 загарбників.

Обоє загарбників мріє втекти з поля бою. СБУ наголошує, що одним із шансів вижити - це здатись до полону. "СБУ рекомендує всім, хто не хоче бути витратним матеріалом на цій війні, не зволікати із прийняттям єдино правильного рішення. Здатися в полон – означає зберегти життя. За номерами телефонів: +380665803498, +380931192984 – детальна інструкція як це зробити. Українці, діліться цими номерами зі своїми знайомими та родичами в росії. Кожен окупант, що склав зброю, – мінус одна загроза для наших рідних і близьких", - йдеться у повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...