Пекло зачекалось на набільшого нелюда XXI століття: Путін їздив у Монголію до наймогутніших шаманів, питати дозволу у духів на застосування ядерної зброї, - Der Spiegel

Путін був у Монголії з офіційним візитом 2 та 3 вересня

Путін їздив у Монголію до шаманів питати дозволу на застосування ядерної зброї. Про це у неділю, 15 вересня, пише Der Spiegel з посиланням на російського письменника і журналіста, екс-главреда Дощу, Михайла Зигаря, передають Патріоти України.

Зокрема, він розповів виданню, що Путін їздив "зустрітися з шаманами" і попросити у них "благословення на застосування ядерної зброї".

"Ходять чутки, що Путіну необхідне благословення шаманів, щоб застосувати ядерну зброю. Без схвалення він не міг піти на такий серйозний крок, боячись розгнівати духів. І він нібито повернувся із Монголії задоволеним. Однак, ця версія звучить як велика фантазія. Жодне з моїх джерел не може її підтвердити. Проте зустріч із монгольськими шаманами начебто мала місце", - повідомив Зигар.

Журналіст додав, що Монголія і Тува, куди нещодавно їздив Путін, вважаються "батьківщиною наймогутніших шаманів світу".

Зигар також стверджує, що до початку російського вторгнення в Україну Путін багато консультувався з містиками. Вони ніби запевнили його у військовій перемозі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Боєць ЗСУ збив "Шахед" із ПЗРК "Ігла" (відео)

понеділок, 16 вересень 2024, 22:30

В ніч проти 16 вересня ЗС РФ атакували територію України ударними дронами-камікадзе. Участь у відбитті атаки брали бійці багатьох підрозділів Сил оборони. Бійцеві одного із них вдалося впоратися з "Шахедом" за допомогою протизенітного ракетного комплек...

Російські військові опинилися в повному оточенні на Курщині - DeepState (мапа)

понеділок, 16 вересень 2024, 21:43

В Курській області Росії угруповання російських військ потрапило в оточення ЗСУ в районі Коренево в Крем'яному. Вони заблоковані там вже певний час. Про це повідомили у DeepState, передають Патріоти України. "Від перших днів Курської операції, противни...