"Перед переговорами із Путіним недарма Байден сказав, що дуже не проти України у НАТО", - політолог

"У 1944-му році тривалий час у Полтаві та Миргороді діяли американські аеродроми. У американців були стратегічні бомбардувальники В-17, які прозвали «Літаюча фортеця». Вони злітали з аеродромів у південній Італії, летіли в Румунію, бомбили нафтопромисли в Плоешті", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А потім повертатися назад їм було гірше, ніж полетіти в Полтаву. Тому летіли до Полтави - заправитися і зарядитись новими бомбами і назад – через Плоешти на рідну базу. Відповідно, на базі в Полтаві крім льотчиків мали бути і технарі. І там були і американці, і місцеві.
У Полтаві прості американці спілкувалися з своїми ровесниками. І ровесницями. З дівчатами з батальйонів аеродромного обслуговування. З місцевими, яких заганяли з місцевого колгоспу за трудодні на аеродром.
І американці афігєлі ще на стадії підготовчих робіт. Щоб зробити зльотну полосу – заганяли місцевих баб і вони тягали бетонні шпали, вкривали це якимось листовим залізом. Ну, якраз для молодих дівчат робота.
Так американці не витримали і замість бомб привезли одним літаком якийся спеціальний трактор, який і вкладував ці шпали. Один трактор – замість двох десятків жінок під керівництвом якогось таваріща майора.
Два солдата із стройбата – замєняют екскаватор.
Це я до того, що ментальність у рускіх відмінна від американської.
І у рускіх головне – пабєда, ми за ціною не постоїмо. Вграємо хоч 20-ть, хоч 30-ть дівчат.
Бо умом Расію нє панять. Да, а потом ті хто виживуть – бігом на політзаняття. Щоб вірили, що це ми так комунізм будуємо. Але я думаю, що у Байдена цю головну ментальну відмінність розуміють.
Тому перед переговорами недарма Байден сказав, що ДУУУЖЕ не проти Україну у НАТО. Так він підвищив ставки.
Щоб говорити конкретно. Без журналістів. Де Ентоні Блінкен може накрутити вуха і у Лаврова буде груснаєліцо.
Бо для Росії – усе, що не конкретно, а на камеру – то все політінформація. А конкретно – це беремо і шпали складаємо. Робимо дорогу. Мости, блін, дружби.
Ні, я вірю у наших ковбоїв. Вони не дадуть Путінешті себе заплутати. Врешті американці колись таки зробили зльотну смугу під Полтавою, хоч майор з НКВД і говорив, що це дурня. Бо навіщо трактор, якщо баби і так втопчуть.
Я чув байку, що від дружби американських льотчика і полтавчанки таки народилося дитятко. Нація, де дівчата вдень тягають шпали, а вночі їх ще й вистачає на щось романтичніше – непереможна. Жаль Путін цього не розуміє".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...