Перед смертю насолодився розкішшю: Розвідники показали одне з останніх фото ліквідованого Киви

Зрадника України Іллю Киву ліквідували 6 грудня. Його знайшли мертвим на території паркової зони готелю «Величие Country Club». У мережі також опублікували одні з останніх світлин зрадника. Знімок оприлюднив блогер Сергій Іванов. Він заявив, що ці світлини йому надали джерела у Головному управлінні розвідки, передають Патріоти України.

За словами Іванова, перед ліквідацією зрадник Кива відпочивав в елітному російському ресторані «Пушкін». Цей заклад розташований у московському «Державному універсальному магазині» (російською ГУМ, – ред.).

До речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна та любителів розкішного життя за російські гроші. «Організована ГУР «фотосесія» тривала понад три місяці, мої джерела кажуть, що цікавих матеріалів дуже багато. І не лише про Киву», – зазначив блогер.

Джерела у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони підтвердили «24 Каналу» автентичність фотографій. У відомстві додали, що це дійсно одні з останніх прижиттєвих знімків зрадника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не так вже й скоро?: Колишній співробітник СБУ спрогнозував, коли відбудуться нові переговори України та РФ

субота, 17 травень 2025, 23:00

16 травня в Туреччині відбулися переговори між делегаціями України та РФ. І хоча глава турецького МЗС Хакан Фідан заявив, що сторони погодилися зустрітися знову, новий раунд переговорів буде не скоро. Таку думку висловив військовий експерт, колишній сп...

"Ми хочемо спочатку захопити всі регіони": NYT дізнався думку російських солдатів про ідею перемир'я

субота, 17 травень 2025, 22:26

Російські солдати зізнаються, що розчаровані своїм командуванням, владою та бізнесом, але все одно готові воювати до повного захоплення українських регіонів, які Путін оголосив російськими. Про це самі окупанти розповіли в телефонних інтерв'ю газеті Th...