Перед зимою в Україні буде звільнено одного з міністрів і генерала, який "відповідає за контрнаступ", - Time

Перед настанням зими в Україні буде звільнено щонайменше одного міністра, а також генерала, який відповідає за контрнаступ України. Про це йдеться в передовиці Time про президента України Володимира Зеленського, опублікованій у понеділок, 30 жовтня, передають Патріоти України.

У матеріалі йдеться про те, що до зими слід очікувати серйозних змін у військовій стратегії України і «великих перестановок» у команді президента. Зокрема, необхідністю стало звільнення високопоставленого генерала української армії за «повільний прогрес» України на фронті.

В Офісі президента сказали журналісту Time, що українські війська «не рухаються вперед». Крім того, деякі командири на передовій почали відмовлятися від наказів про наступ, навіть якщо вони надходять безпосередньо з ОП, стверджує автор статті. «Вони просто хочуть сидіти в окопах і тримати оборону. Але таким чином ми не зможемо виграти війну», — каже співрозмовник журналу.

Останнє звільнення міністра оборони Олексія Резнікова на тлі корупційних скандалів у його міністерстві не викликало у чиновників «жодного страху», додає він, бо чистка у відомстві зайняла занадто багато часу.

У матеріалі Time також стверджується, що «останніми місяцями проблема корупції загострила відносини Зеленського з багатьма його союзниками».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...