"Передавала доньці подарунки": Зірка "Дизель шоу" несподівано зізнався, що путіністка Оксана Марченко - його кума

Зірка Дизель шоу Євген Сморигін несподівано зізнався, що путіністка Оксана Марченко хрестила його доньку. В інтерв'ю OBOZ він повідомив, що багато років тому поріднився з Марченко та її чоловіком, зрадником Віктором Медведчуком, передають Патріоти України.

Сморигін розповів, що вони познайомилися під час роботи на одному з українських телеканалів, де він був автором сценаріїв, а Марченко — ведучою. Він зазначив, що запропонував їй стати його кумою, бо вважав, що вона дуже віруюча людина. «Багато спілкувалися на тему релігії, вона справді віруюча людина. Коли в мене народилася донька Ліза, подумав, що ближчої в плані віри в мене немає людини. Я запропонував їй стати хрещеною мамою», — заявив він.

Сморигін додав, що перестав із нею спілкуватися після початку повномасштабного російського вторгнення, коли Марченко з чоловіком стали зрадниками України і втекли з країни в РФ. «Зараз, після всього, що сталося, ми не спілкуємося. До повномасштабного вторгнення вона вітала Лізу з днем народження, передавала подарунки. Зараз — ні. Ні ми з дружиною, ні дочка з Оксаною не маємо жодних зв’язків», — повідомив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...