Передбачила смерть Раїсі: Відома ліванська ясновидиця дала прогноз щодо закінчення війни в Україні

Популярна ліванська провидиця Лейла Абдулатіф, яка передбачила смерть президента Ірану Ібрагіма Раїсі, прогнозує страшне майбутнє до кінця цього року. Про це повідомляє видання blitz.bg, передають Патріоти України.

Жінка восени минулого року в ефірі телеканалу Al Jadid розповіла про авіакатастрофу з політиком у першій половині 2024 року. Вона заявляла, що його смерть матиме вплив на весь світ. При цьому імені посадовця не називала, однак подробиці вказували саме на Раїсі.

Абдуллатиф є дуже популярною в арабському світі. Перед 2019 року вона попереджала про епідемію коронавірусу, що це спровокує глобальну паніку. Навесні 2020 року повідомила, що COVID-19 раптово зникне.

Вона прогнозувала землетруси у Туреччині та Марокко, заворушення в Еквадорі та протести у Єгипті у 2013 році. Також попереджала про можливий конфлікт у Сирії і що Башар Асад залишиться при владі.

Також пророкувала війну між Китаєм і Сполученими Штатами, об’єднання арабського світу, що ініціює наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бін Салман.

Провидиця також заявила, що у 2024 році очікується врегулювання конфлікту в Україні. Водночас, стверджує, що у США може спалахнути громадянська війна. Окрім того, є загроза появи нового вірусу, подібного до коронавірусу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник продовжує "стискати" район оборони ЗСУ у місті Вугледар одночасно із заходу та сходу... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:26

короткі інформаційні повідомлення з різних напрямків... 1. Очевидно, військово-політичне керівництво республіки Білорусь (РБ), в особі лукашенкИ, продовжує зображати "сильно наляканого" маленького диктатора... . 15-а зенітна ракетна бригада (зрбр) впс...

Огляд карти бойових дій за 27 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:09

Сьогодні 27 вересня. Триває 947-ма доба оборони України проти російської навали. Яка ситуація у Вугледарі, де українські війська продовжують тримати свої позиції? Які виклики та загрози стоять перед нашими захисниками в цьому стратегічно важливому міст...