Перехожі були в паніці: Вулицями російського міста блукав ведмідь (відео)

У місті Петропавловськ-Камчатський, що на Далекому Сході Росії, розгулював ведмідь. Про це інформує Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Тварина блукала дворами на одній із вулиць і не на жарт налякала жителів. Люди звернулися до оперативних служб – і долю ведмедя було вирішено: тварину застрелили під вікнами будинку.

Думки мешканців району з цього приводу розділилися: хтось не міг отямитися від страху, іншим же було шкода ведмедика, який заблукав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«А ви що, не повтікали?»: Перші дні вторгнення. Про втіків і невтіків

субота, 19 жовтень 2024, 18:28

«А ви що, не повтікали?» – така реакція бійця ТРО на моє посвідчення на блок-посту в центрі Києва десь 27-28 лютого 2022 року є для мене досі одним із символів часу. Я тоді поспішав, як і кожного дня, в офіс на Лаврський – який став місцем дислокації 2...

Місцеві кажуть, що там виробляли ще дещо: У Ростові після вибуху загорівся цех з виробництва металопластикових вікон (фото, відео)

субота, 19 жовтень 2024, 17:06

В суботу, 19 жовтня, в Ростові-на-Дону пролунав вибух в цеху з виготовлення металопластикових вікон, внаслідок чого загорілася покрівля. Місцеві зауважували, що там нібито налагоджено виробництво пластикових частин БПЛА. Про це повідомляють в російськи...