Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України.

"Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо України зміцнене братерством та героїзмом підніметься як Фенікс із попелу. Буде велика битва де кожен воїн відіграє свою роль. Перемога прийде не просто як воєнний тріумф - вона принесе із собою мир відродження і територіальну цілісність", - сказав Єремія.

За його словами, найголовніше що стане з Україною після перемоги - це відновлення єдності та гармонії в серцях людей. "Поділи що викликала війна, зникнуть, а на їх місці виросте взаєморозуміння та співпраця. Сусіди які ділилися хлібом у найтяжчі часи стануть ще ближчими. А сім'ї які розлучилися знову об'єднаються. В цей час Україна також зміцнить свої міжнародні відносини. Країни світу які спостерігали за її боротьбою відкриють перед нею нові горизонти співпраці та партнерства", - зазначив старець.

Його пророцтво передбачає що економіка України після війни відновиться з неймовірною швидкістю. "Заводи та фабрики які були зруйновані відродяться створюючи нові робочі місця та можливості для українців. поля які були понищені знову дадуть багатий урожай. Коли настане кінець 2024 року Україна не лише знайде свій шлях до миру, але й відкриє новий розділ у своїй історії. Цей рік стане знаковим у відродженні нації", - заявив Єремія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...