Перемовини розпочнуться, якщо Україна буде готова віддати Одещину, Миколаївщину й Харківщину, - колаборант з Криму

Член комітету з міжнародних справ Ради Федерації РФ, сенатор від "республіки Крим" Сергій Цеков заявив, що для початку переговорів Україна має бути готова передати до складу Росії три області. Його слова 11 червня 2023 року наводить портал URA.ru, передають Патріоти України.

Цеков пояснив, що йдеться про Миколаївську, Одеську та Харківську області. Політик висловив упевненість у тому, що коли українська влада буде до цього готова, вона сама, як він вважає, нібито запропонує цей варіант.

"Якщо нам і вести перемовини, то щодо того, щоб до складу Росії Україна ще передала Миколаївську та Одеську області. За великим рахунком і Харківську область", - сказав Сергій Цеков.

Російський сенатор при цьому додав, що питання "демілітаризації, денацифікації, а також нейтральний статус із порядку денного не знімаються".

Ким є Сергій Цеков

Підсанкційни політик-колаборант з Криму. Один з ідеологів кримського сепартизму.

Був депутатом Верховної Ради України першого демократичного скликання. При цьому закликав кримчан на референдумі 1 грудня 1991 року голосувати проти української незалежності.

Завжди дотримувався проросійських поглядів. Входив до керівних органів проросійських партій та рухів.

Починаючи з 2003 року, очолює "Російську громаду Криму".

На посаді заступника голови парламенту АР Крим підтримав вторгнення росіян до Криму на початку 2014 року.

Перебував у лавах Партії регіонів, де був першим заступником голови республіканської організації ПР. Зараз є членом "Єдиної Росії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...