"Переможе той, хто перший доїде до Мінська": Жданов пояснив, хто може замінити Лукашенка

У ЗМІ з'являється все більше інформації про те, що президент Білорусі Олександр Лукашенко дійсно хворіє. Це означає, що найближчим часом Білорусь можуть очікувати великі зміни. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"З Білорусі надходять суперечливі та дуже тривожні новини. Після повернення з Москви, відвідування так званого "параду" з одним музейним танком Лукашенко зовсім здав. Він не з'являвся на людях. У день гімну та прапора Республіки Білорусь читав прем'єр-міністр. Кортеж Лукашенка був помічений у районі президентської клініки у передмісті Мінська. Кілька годин він там був. Є інформація, що нібито приїжджали лікарі з Москви.

Різні йдуть чутки, суперечливі, аж до того, що він у штучній комі, що має обширний інфаркт. Обширний інфаркт був у Чуркіна, постпреда Росії в ООН - попив чаю і за півгодини він уже в американській лікарні помер. Росія заборонила брати аналізи і робити розтин, забрали тіло, дипломатичними каналами його вивезли до Росії і поховали. Також обширний інфаркт через чай. Називали навіть препарат, який фігурував у кримінальних розбірках та спецопераціях російських спецслужб, що спричиняє великий інфаркт", - сказав він.

З його слів, невідомо чи пив Лукашенко чай у Кремлі у Путіна. "Я б поставив у пряму залежність – як тільки у Лукашенка почало псуватися здоров'я після 9 травня, ми одразу спостерігаємо ескалацію на українсько-білоруському кордоні.

Спочатку приходять танкові підрозділи на посилення військ прикриття державного кордону Білорусі, які стоять там, закопані в окопи вже рік. Наша розвідка наголошує на активізації диверсійно-розвідувальних груп уздовж кордону без її переходу. Це говорить, що вони, можливо, ведуть активну розвідку в плані недопущення проникнення з нашого боку. Хоча ми не плануємо таке робити. Якщо з Лукашенком щось трапиться, переможе той, хто перший доїде до Мінська – Путін чи Тихановська. Народ Білорусі має другий шанс вийти на вулиці з протестом і цього разу досягти позитивних результатів у плані демократизації країни та ліквідації диктаторського режиму, який побудував Лукашенко за стільки років перебування при владі", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...