Перемир’я не буде: Відомий астролог здивував прогнозом про кінець війни в Україні (відео)

Український астролог Влад Росс прогнозує, що наразі ЗСУ будуть тільки посилюватись, воїни будуть виснажувати російських окупантів. Астролог додав, що до середині червня на фронті "буде важко". Він також не бачить перемир'я у найближчий місяць. Про це повідомив Росс на YouTube-каналі тарологині Тетяни Гай "Ясно бачу", передають Патріоти України.

"Марс зараз входить у знак Овна, це означає, що військові дії будуть тільки посилюватися. Ніякого перемир'я в найближчий місяць не бачу. Коли Марс переходить у Телець, це буде в середині червня, тоді можна буде говорити про "перемир'я". Але в найближчий місяць, до середини червня, буде важко. Марс - це символ війни, військових дій, буде щось кровопролитне і жахливе", - пояснив він.

Водночас війна на виснаження Росії може добре вплинути на завершення активних бойових дій, вважає астролог. "Україні головне зараз зміцнитися. Виснажувати окупантів. Війна на виснаження дуже інтенсивна", - додав Росс.

За його словами, для перемоги ЗСУ мають продовжувати знищувати нафтопереробні заводи на території РФ та й надалі атакувати військові об'єкти у Криму. Це вже призвело до більшого результату, ніж санкції США та Європи проти Росії, стверджує астролог.

"Ми завдали РФ набагато більше економічної шкоди, ніж ці санкції. Все йде до того, яким чином треба свого ворога знищувати. Війна може дуже швидко закінчиться, якщо ми знищимо термінал нафти в Новоросійську. Росії просто не буде на що воювати", - наголосив Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...

Війська КНДР В Україні - лише частина плану! Йде шантаж задля переговорів. До США летить борт РФ

понеділок, 1 липень 2024, 6:00

Північна Корея, яка підписала з Російською Федерацією угоду про “автоматичну військову допомогу”, відправить інженерні війська до окупованої території Донецької області вже наступного місяця, інформує південнокорейська телерадіокомпанія TV Chosun. Полі...