"Переосмислити швидко таксист Саша нічого не міг. Але скільки років дати йому на детальні роздуми, буде вирішувати вже суд", - Голобуцький

"Операція «Ждун», або Що робити з любителями «лаптєй»? «Путін для мєня самий велікій палітік саврємєннасті», а «голову солдату отрєзалі самі украінци, чтоби создать фєйкі». Це цитати не чергового схибленого гостя шоу Соловйова. Це одеський таксист Саша розповідає пасажирам «правду жизні». І Саша набагато небезпечніший, ніж вам може здатись на перший погляд", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вважаю те, що цього відбитого Сашу швидко знайшла СБУ і тепер він має всі шанси пару-трійку років любити Путіна за гратами, є супер-важливим фактором безпеки країни. Не менш важливим, ніж арешти топ-колаборантів, які активно проводить Служба. Поясню чому.
Зачистка таких «ждунів» - це питання безпеки тилу. Особливо на Півдні та Сході. Росіяни намагаються працювати тут із залишками проросійських громадян, які навіть за рік Великої війни не змінили свої погляди. І саме на таких «любителів Кремля і лаптєй» досі робить ставку РФ. З них формують сітки інформаторів, навідників, агітаторів. І саме ефективна робота СБУ із затримання симпатиків «русского міра» не дає РФ формувати свою агентурну мережу.
А говорити про любов до Путіна чудово можна за ґратами. Компанія збирається щоденно. Тільки за сьогодні-вчора нарахував ще кілька повідомлень про затримку інших «путінолюбів». Наприклад, днями затримали доньку гауляйтера знаменитої Чорнобаївки. Дівчина працювала в окупаційній адміністрації, а згодом вирішила сховатись у Вінницький області. А ось вже затриманий підлеглими Малюка у Києві фіксер російських ЗМІ. Важливо, що справи СБУ не розвалюються в судах і «лаптєголові» вже мають чималі вироки. Наприклад, сьогодні стало відомо, що 9 років отримала затримана раніше СБУ чиновниця з окупаційної адміністрації росіян у Куп’янську.
А ось вже і сам Саша на тлі символіки СБУ розкаюється і каже, що все переосмислив. Впевнений, що переосмислити так швидко Олександр нічого не міг. Але скільки років дати йому на детальні роздуми, буде вирішувати вже суд".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...