Перестрахувалися: Швейцарія під час пандемії виробила рекордну кількість трун

У розпал пандемії місцеві похоронні бюро намагалися запастися трунами, щоб підготуватися до сплеску смертей.

Швейцарія під час пандемії виробила вдвічі більше трун, ніж зазвичай — у деяких поховальних бюро кількість домовин у десять разів перевищує норму, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише видання The Local, у розпал пандемії місцеві похоронні бюро намагалися запастися трунами, щоб підготуватися до сплеску смертей. Тепер, оскільки рівень смертності нижчий, ніж очікувалося, вони зіткнулися з надлишком, позбутись якого вдасться щонайменше за роки, йдеться в публікації.

У той час, як пандемія мала серйозні наслідки для більшої частини Швейцарії, країні вдалося уникнути рівня захворюваності та смертності, як у сусідній Італії — завдяки ефективному управлінню, впевнені журналісти. Загалом за час пандемії у країні коронавірусом були інфіковані понад 30 тис. людей, 1675 померли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...