Перетнули кордон за два дні до операції: Полковник ЗСУ розповів цікаві подробиці про події на Курщині (відео)

Українські десантники зуміли проникнути у російський тил за два дні до початку операції на території Курської області РФ. Про це розповів командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України полковник Павло Розлач "Ведмідь", передають Патріоти України.

"Мій підрозділ, одна з рот, перетнув кордон за два дні до операції. Ми ховалися у лісі, чекаючи на початок дій. Нашим побратимам зі спецпідрозділів вдалося виконати ризиковану операцію. Якби противник вчасно виявив роту, ефект несподіванки був би втрачений", - розповів військовий.

"Наші бійці змогли зайти у тил противника і захопити один опорний пункт, а потім інший. У цей час інша рота, прорвавшись через мінні поля завдяки роботі інженерів, змогла просунутися вперед. Через єдиний прохід на мінному полі одночасно пройшли два батальйони: один прямо, другий наліво. Після цього ми зачистили ділянку, і інженери змогли спокійно продовжити свою роботу", - розповів Павло Розпач.

Внаслідок злагодженої роботи воїнів ЗСУ - ворог був дезорієнтований. Удари по командних пунктах росіян порушили систему зв'язку, що спричинило хаос у лавах ворога. Росіяни почали стріляти один в одного, що дало нашим захисникам додаткову перевагу, розповів командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цивільний радник комадувача Сухопутних військ – Олександр Дмитрієв – роздає накази бойовим офіцерам - Vitaliy Shabunin

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:37

“Я, б#ядь, говорю! Ти за#б@л мєня! … Ти думаєш, я не умєю ламать..!? … б#ять, боєвой наказ, на#уй!”, – це ЦИВІЛЬНИЙ радник комадувача Сухопутних військ – Олександр Дмитрієв (Тихоход) – роздає накази бойовим офіцерам. . Обовʼязково подивіться це відео....

Перетнули кордон за два дні до операції: Полковник ЗСУ розповів цікаві подробиці про події на Курщині (відео)

понеділок, 14 жовтень 2024, 22:55

Українські десантники зуміли проникнути у російський тил за два дні до початку операції на території Курської області РФ. Про це розповів командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України полковник ...