"Перевіряється інформація про можливу загибель громадянки України в Ізраїлі", - Зеленський

Перевіряють інформацію про ймовірну загибель однієї громадянки України під час атаки палестинських бойовиків ХАМАС по Ізраїлю. Про це у вечірньому зверненні 7 жовтня повідомив президент України Володимир Зеленський, відео опублікували в Telegram, передають Патріоти України.

Президент повідомив, що від ранку перебуває на постійному звʼязку з українськими дипломатами й розвідкою. Він додав, що через напад на Ізраїль і загрозу громадянам України, які перебувають в Ізраїлі, створено оперативний штаб при МЗС України.

"Станом на зараз перевіряється інформація про можливу загибель однієї громадянки України та проводиться розшук двох наших громадян. Будь ласка, дорогі українці, якщо ви перебуваєте в Ізраїлі, будьте максимально уважні... За будь-якої потреби, будь ласка, звертайтеся в наше посольство будь-яким доступним вам способом: Україна допоможе всім своїм людям, щоб не відбувалося", – зазначив Зеленський.

Президент додав, що напад на Ізраїль було ретельно підготовлено й увесь світ розуміє, які саме спонсори терору могли спонукати й забезпечити організацію цієї атаки. "Ізраїль має повне право на захист від терору, як і будь-яка інша держава. Жодної підтримки терористам! Хай цінність людського життя та несприйняття терору будуть тими принципами, які нарешті обʼєднають увесь світ", – наголосив він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...