Першу залізницю, що працює на сонячній енергії, відкрили у Великобританії

Близько ста сонячних батарей будуть постачати відновлюваною енергією ділянки дороги поруч з містом Олдершот.

Перша в світі сонячна електростанція, яка живить залізничну лінію, з'явилася в Великобританії, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Близько ста панелей підтримують сигналізацію і освітлення на трасі близько Олдершота в Гемпширі, і цей проект може стати передвісником появи електропоїздів в національній мережі доріг, зазначає Engadget.
Влада країни виділила мільярди фунтів стерлінгів на електрифікацію залізничних ліній і, якщо пілотний проект виявиться успішним, мають намір зробити це за допомогою сонячної енергії. Уряд Великобританії прагне до того, щоб до 2040 року припинити використовувати дизельне паливо на залізничній мережі.
Влада впевнена, що поновлювані джерела енергії можуть забезпечити 20% ліверпульської мережі Merseyrail і 15% приміських ліній в Кенті, Сассексі і Вессексі, а також поїзди в Единбурзі, Глазго, Ноттінгемі, Лондоні та Манчестері.
Крім того, що сонячні електростанції виробляють більш екологічний вид енергії, ніж дизельне паливо. Крім того, вони можуть поставляти електроенергію дешевше, ніж традиційні джерела.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...