Перший випуск "Голосу країни-2022": Учитель музики для Вакарчука, кіборг і циганка-ворожка для Полякової, зіркові судді обрали перших учасників

23 січня випустили перший випуск шоу "Голос країни"

Вийшов перший випуск шоу "Голос країни". Зірковими суддями 12-го сезону стали Потап, Оля Полякова, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук, зазначають Патріоти України. Також презентували спецпроєкт "Другий шанс": солістка гурту Kazka Олександра Заріцька й бізнесмен Андрій Мацола даватимуть ще один шанс тим учасникам, яким відмовили судді. Цей сезон талант-шоу відбудеться під гаслом "Так звучить твоя країна".

23 січня обрали перших учасників вокального проєкту. Розвернулися до бек-вокаліста Вакарчука Євгена Бічасного. Він приєднався до команди Дорофєєвої. Також вона взяла до своєї команди Інессу Грицаєнко та Дмитра Ротькіна.

Полякову обрала ворожка Олена Чукаленко, до якої розвернулися всі чотири судді. Також до її команди приєднався Ярослав Гавянець, який мріяв про сцену з дитинства. Після школи пішов навчатися на факультет драматичного театру й кіно. Але не довчився: вступив до лав ЗСУ, потім - в АТО. Під час захисту Донецького аеропорту потрапив у полон 2015 року. На сцені "Голосу" кіборг виконав трек "Тебе це може вбити" гурту "Скай".

Першим учасником команди Потапа став Павло Нажига.

До команди Вакарчука приєдналися кримська татарка Аліє Хаджабадінова, яка працює в IT-компанії, та Анна Кіндзерська, яка розвернула всі чотири крісла.

Команда "Другий шанс" обрала фольклорний гурт GG ГуляйМісто (Настя та Ірина) та вчителя музики Михайла Ніколаєнка.

"Голос країни" - українське вокальне телевізійне шоу телеканалу "1+1", адаптація оригінального формату The Voice of Holland. Шоу орієнтоване на пошук професійних і непрофесійних голосів. Його відмінність від звичних вокальних телевізійних шоу - високі вимоги до рівня вокалу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.