Перший висновок, котрий зроблять з поведінки Зеленського нормальні політики: ця особа є легко маніпульованою, - політтехнолог Голобуцький

"Зеленський підтвердив в інтерв'ю телеканалу НВО, що "трохи злий на Трампа": бо журналіст його спитав "Я бачу, ви злі на Трампа. Може, трохи, так?". І шостий президент просто погодився: "Трохи", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ще раз: президент 40-мільйонної європейської держави з широкою і не надто притомною посмішкою (англійська для нього все ще дезорієнтуючий чинник) на публічну підначку журналіста погодився, що злий на 45-го президента США. Що і розігнали світом.
Перший висновок, котрий роблять з такого нормальні політики: ця особа є легко маніпульованою, а також намагається підлаштуватись під тих, кого вважає сильнішим, зробити щось, що, можливо, сподобається сильнішому. І якщо сьогодні в розрахунку трошки покращити ставлення Байдена він демонструє зневагу до Трампа (ну, йому ж має сподобатись наїзд на попередника? От самому Зеленському плювання в попередника завжди покращує настрій) - то завтра, як вітер поміняється, з такою ж посмішкою демонструватиме зневагу до Байдена.
Повага, відстороненість і публічна вдячність за сприяння - це основи міждержавних взаємин. І в жодному випадку не пробувати вгадати настрої нової влади, не очорнювати попередню владу. Інакше нас зневажатимуть за маніпульованість і підлабузництво нашої влади. Але навряд чи хтось бодай взявся би пояснювати це дипломованому юристу Зеленському...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 14 травня. Дуже важливий день для домашнього городу

вівторок, 14 травень 2024, 7:05

Православна церква України 14 травня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Ісидора, святого Леонтія Єрусалимського і преподобного Серапіона Синдоніта. За старим стилем у сьогодні вшановують старозавітного пророка Єремію. . 14 травня наші предки за...

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...