Першим почав хореограф: Коляденко і Білик підігріли чутки про возз'єднання "гарячими" фото

Українська співачка Ірина Білик і хореограф Діма Коляденко підігріли чутки про возз'єднання. Спочатку вони разом вирушили до Праги, а тепер розпалюють мережу своїми "гарячими" фото з минулого, зазначають Патріоти України.

Першим на провокацію пішов Коляденко. Він розмістив в Stories колаж з фото, на яких він позує з Білик. Знімки були зроблені в часи, коли пара була офіційно разом. Між ними кипіла пристрасть, це складно не помітити.

"Парочка: Мартін і Одарочка", - написав Коляденко.

Незабаром "гарячі" фото помітила і Білик. Вона репостнула знімки з Коляденко і супроводила їх своєю новою романтичною піснею. У ній співається про кохання і про те, що співачці мало слова "люблю", адже її обранець для неї - весь світ.

У мережі почали активно обговорювати натяки Коляденко і Білик. Користувачі вважають, що пара могла вже давно возз'єднатися.

Відносини Білик і Коляденко

Співачка Ірина Білик і хореограф Дмитро Коляденко були у відносинах з 2003 по 2006 роки. За їхнім романом спостерігала уся Україна, проте вони розлучилися. Коляденко зізнавався, що він кілька разів освідчувався Білик. Співачка не відмовлялася, брала обручки, але до весілля так і не доходило. Після Коляденко Білик перебувала у відносинах з Дмитром Дікусаром. Також вона була одружена з Асланом Ахмадовим. У цих відносинах у співачки з'явився син. У 2021 році Білик оголосила, що вона розлучається з Ахмадовим.

Минулого року Коляденко і Білик почали інтригувати фанатів. Вони стали часто проводити час, давати спільні концерти. Також вони знімали романтичне відео в Празі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...