П'ять чоловіків за знаком Зодіаку приносять жінкам щастя - готові звернути гори заради любові

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, знайомство з якими для жінки закінчиться щасливими відносинами або довгим сімейним життям. Як пише "Дніпровська панорама", представники цих знаків дуже дбайливі і відносини з ними залишать про себе теплі спогади, передають Патріоти України.

Раки

У чоловіків цього знака складний характер, адже вони можуть бути занадто емоційними або навпаки приземленими. Вони постійно ревнують свою половинку, але при цьому готові буквально обожнювати її і виконувати будь-які примхи.

Діви

Ці чоловіки прагматичні і досить емоційні. Вони довго вибирають супутницю і дуже важко переживають розрив відносин.

Другу половинку вони сприймають як споріднену душу і готові лягти кістьми, аби забезпечити свою сім'ю.

Козероги

Відносини з цими людьми обіцяють сите і забезпечене життя. Буває, що у цих чоловіків виникають спалахи захоплень на стороні або тяга до пригод, але все це швидко закінчується.

Риби

Чоловік цього знака добрий, люблячий і милосердний, він тягнеться до сім'ї і готовий все зробити, щоб друга половинка була щаслива.

Терези

Представники цього знака виступають за рівноправність в сім'ї. Терези ніколи не будуть намагатися підняти себе над жінкою і завжди будуть намагатися прийти на допомогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...