П'ять областей будуть під вогнем: Екстрасенс поділився прогнозом на 23-24 лютого

Вже менше ніж через тиждень - рік з початку повномасштабного вторгнення. РФ до цієї дати готує всі свої бойові ресурси, щоб завдати максимального удару по Україні, передають Патріоти України.

"Чи можна з усіх боків очікувати тотальний великий наступ? Ворог би цього дуже хотів. І їх дратує те, що вони нічого не добилися цими масованими атаками. Вони б зараз хотіли напасти і прив'язати це до ключової дати. Наприклад, 23-го числа о 5 ранку. У цей час якраз йде активність нечисті", - уточнив маг Роман Шептицький.

Як він додав, найбільше росіяни намагатимуться взяти ділянки землі в Донецькій і Луганській областях, але всі їхні спроби будуть не дуже успішними. "Я бачу фанатичну спробу захоплювати території Донбасу. Вони до початку березня запланували вже хоч щось собі відхопити. Але, судячи з моїх розкладів, цього не відбудеться. Далі я бачу, що будуть спроби заходити з боку Харківської області. Але у них там нестача ресурсів буде. Те ж саме стосується напрямку Чернігівської та Сумської областей. З боку Білорусі вони заходити не будуть, бо знають: де зайдуть - там ляжуть. А світова реакція буде блискавичною", - резюмував свій прогноз на 23-24 лютого Шептицький.

Він також закликав не ігнорувати сигнали повітряних тривог, оскільки російські загарбники намагатимуться бити скрізь, де тільки дістають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...