П'ять років тому Росія збила літак МН17 з професором Ланґе і кращими вірусологами на борту, а тепер просить зняти з неї санкції у зв'язку з коронавірусом, - українська письменниця

Тим літаком ціла група вірусологів летіла в Австралію на конґрес по СНІДу.
Професор Юп Ланґе. Фото: соцмережі.

Письменниця і громадська діячка Оксана Забужко нагадує, що на борту збитого російськими військовими малазійського "Боїнгу" перебувала ціла плеяда вченів-вірусологів. Про це вона написала у себе на Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Ниточки, ниточки"(с) - все з усім зв'язано, атож, дуже вчасне нагадування... І на MH17 не тільки Ланґе (професор Юп Ланґе з Університету Амстердаму - ред.) був, Царство йому небесне, - тим літаком ціла група вірусологів летіла в Австралію на конґрес по СНІДу, і пам'ятаю, як світові ЗМІ писали, що ця втрата "верхівки" загальмує розвиток галузі на роки, а то й десятиліття, але хто б тоді був уявив, як брутально справдиться цей прогноз всього за яких п'ять з половиною років?", - зазначає вона.

"Ми ж десь досі, в глибині душі, напіввіримо в сталінське "незаменимых людей нет" (ну бо аякже, он у нас всього за 2 покоління - мільйони було вбито, а ми ж живі, ще й нівроку, якось чухаємось...). А насправді кожна людина незамінна тому, що кожна насильницька смерть утворює в світобудові діру Нездійсненого Призначення, крізь яку, рано чи пізно, засвище вітер руїни", - додає Забужко.

"І саме тому, поки вбивць не покарано - загрожені всі", - наголошує письменниця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...