П'ять жінок за знаком Зодіаку вважають найбільш стервозними - зведуть з розуму і "підірвуть" мозок

Астрологи, які раніше розповіли, які чоловіки за знаком Зодіаку є кращим вибором для шлюбу, назвали найбільш стервозних жінок серед представників зодіакального кола. Про це пише "Типовий астролог", передають Патріоти України.

Перше місце в цьому рейтингу займає Діва - представниці цього знаку Зодіаку схильні до емоційного та психологічного насильства. Вони влаштовують істерики і люблять принижувати інших, але ніколи не говорять справжню причину гніву безпосередньо, що ще більше ускладнює відносини з ними. Чоловіків приваблюють своєю красою і жіночністю, але після повністю показують істинний характер.

На другому місці жінки-Скорпіони, які не прощають образ і готові помститися кривдникові тоді, коли той вже забуде про конфлікт. Якщо їх розлютити, мало не покажеться - на вас обрушиться шквал гніву і негативу. Від Скорпіонів краще триматися подалі, якщо вони встали не з тієї ноги.

Третє місце займають жінки-Козероги, які відрізняються хитрістю, жадібністю і грубістю. Заради своєї мети вони готові піти по головах і не дарма вважаються найнебезпечнішими жінками серед знаків Зодіаку. Уміють відмінно маніпулювати і мстити, часто використовують чоловіків для своїх інтересів, а після розривають стосунки.

Жінки-Овни мають величезну енергію і не можуть всидіти на місці, але надмірна активність часто обертається сплеском гніву. Вони не терплять поганого ставлення до себе і готові страшно помститися кривдникові. Дуже небезпечні в сварках і конфліктах - їх не переконати.

На п'ятому місці опинилися жінки-Терези, які відрізняються непостійним характером і люблять відчувати себе переможницями, ігноруючи почуття інших. Вони схильні до згубних звичок, брехні і зрад, а також часто переходять межу, забуваючи про межі дозволеного, що псує відносини з ними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...