П'ять знаків Зодіаку неможливо обдурити - розпізнають брехню відразу і страшні в гніві

Астрологи визначили п'ять знаків Зодіаку, які мають незвичайну проникливість, легко розпізнають обман і можуть жорстоко помститися тим, хто намагається ними маніпулювати. Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс Дзен", передають Патріоти України.

Водолій

Представник цього знака відчувають брехню на перших хвилинах розмови, обдурити їх практично неможливо. При цьому деякі можуть вгадувати лестощі або хитрість в словах співрозмовника. Самі ж Водолій не розкриваються і до чужої думки прислухаються дуже рідко. Поставлених цілей вони досягають завдяки своїй внутрішній енергії і силі, яка нерідко сподвигает їх не тільки до дій, але і до філософських роздумів.

Рак

Представники цього знака здатні контролювати кожен крок іншої людини, тому легко впізнають про брехню і при цьому можуть їм маніпулірувать. При цьому Раки настільки чуйні, що можуть передбачити обман ще до того, як хтось заведе з ними розмову. Цьому сприяє розвинена з дитинства спостережливість. Раки також славляться своєю хитрістю, тому з ними потрібно поводитися обережно під час переговорів з важливих питань.

Терези

Хоча представники цього знака часто бувають нерішучими, але до їх порад і настанов варто прислухатися - їх чуйне проницание робить їх знактокамі життя. Завдяки своєму звичайній поведінці милого добряка Ваги легко налагоджують контакт з будь-якою людиною, з легкістю втираються в довіру. Втім, зла представники цього знака нікому не бажають, частина займаються адвокатською або дипломатичною діяльністю.

Діва

У представників цього знака надзвичайно розвинена інтуїція, вони відчувають обман навіть на відстані. Під час розмови вони швидко визначають настрій співрозмовника і дізнаються про всі його прихованих емоціях, вміють розпізнати страх. На обман Діви реагують жорстко - припиняють спілкування назавжди, ніколи не забувають про образи і зради минулого.

Козеріг

Представники цього знака надзвичайно скурпульозни, приділяючи увагу дрібницям, вони швидко розпізнають недобре, а тим більше відверту брехню. Будь обман Козерогів рано чи пізно буде помічений, після чого вони зберуть всю потрібну інформацію і пред'являть їх в обличчя тому, хто намагається обдурити. Також Козероги з легкістю помічають недомовленість, яка викликає у них тривогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...