"П’ятничний понад двогодинний виступ Путіна перегнав за неадекватністю попередні", - Голобуцький

"П’ятничний понад двогодинний виступ Путіна (82 хвилини спіч плюс відповіді на питання) перегнав за неадекватністю попередні – це крім того, що засвідчив інформаційну ізоляцію сцаря, в котрого сформовано дуже дивну картину реальності", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Основні тези:

- З економікою Росії все чудово, навіть краще ніж до нападу на Україну, набагато краще – санкції пішли на користь.
- «Цінова стеля на нафту» - вигідна Росії, Росія «проявляє істинну турботу про здоров’я світової економіки», тому роздає нафту з величезними знижками, аби лиш брали. Навіть видобуток збільшили, щоб продати максимум нафти за безцінь чи віддати за безкоштовно «друзям».
- Долару кінець. Американська влада зрадила простих американців.
- Ядерної зброї в РФ більше, ніж в НАТО. Вимагають скоротити – але «хрін їм!».
- Кремль успішними атаками провокують на жорстку відповідь – але вони терплять, щоб в них не тицяли пальцями «Дивіться, які вони злобні, жорстокі, з ними не можна мати справу». Тільки «санітарний коридор» зроблять, щоб далі ніж Брянщина і Білгородщина їх не трощили.
- Практично всі «Леопарди» ЗСУ спалено.
- Нова погроза союзникам: F-16 будуть збивати ще над країнами НАТО.
- Українців гине більш як 10 за кожного окупанта.
- План з денацифікації виконуватиметься до останнього, бо Україна героїзує Бандеру.
- Кілька цитат з українських націоналістів 90-річної давності і відео 80-річної давності «про злочини українців під час 2СВ» для обґрунтування продовження «СВО».
- Зеленський – не єврей.
==
В підсумку – це знов вінегрет з погроз, імітації благополуччя і натяків «давайте домовлятись».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...