Під Бахмутом росіяни штурмували позиції на 7 кілометрах фронту, - боєць батальйону "Свобода"

Російські окупанти змінили тактику штурмів під Бахмутом, але після такого бою українські військові не здали жодної позиції. Про це в ефірі Еспресо розповів заступник командира роти батальйону "Свобода" Нацгвардії Андрій Кривущенко, передають Патріоти України.

"Ситуація стабільно напружена, які і всі 8 місяців, котрі ворог намагається взяти Бахмут. Всі чудово розуміють, що в нього нічого не виходить. Він підійшов дуже близько до однієї із трас", - зазначив він.

За словами Кривущенка, бої точаться там дуже активні. "Росіяни змінили тактику - вперше ворог на протяжності фронту 7 км одночасно робив штурмові дії, між військовослужбовцями ворога дистанція була 20-30 метрів. Це все було за підтримки важкої артилерії. Активна фаза штурму тривала годину і ще до трьох годин відхід військ. Жодна позиція не була здана ЗСУ. Це була маленька перемога наша", - підсумував військовий.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...