Під час концерту гурту "Пікнік": У Москві стався масштабний теракт (відео)

Ввечері 22 березня стало відомо про стрілянину у Москві. Сталася вона у концертному залі "Крокус Хол Сіті". У мережу виклали відео з перших секунд після початку стрілянини, передають Патріоти України.

Роликами поділилися самі росіяни, які були у концертному залі, коли це сталося. Можна припустити, що їм вдалося вижити і покинути зал або ж вони відразу ж публікували по гарячому, щоб показати, що відбувається.

Люди покидали концертний зал з криками під звуки пострілів

Але почнімо з відео, знятого з самого концертного залу. На ролику можна побачити перші секунди атаки та двох озброєних автоматами чоловіків. Вони були у масці, коли заходили до залу та здійснювали постріли. Можна побачити, що позаду них на вході лежать люди. Можна припустити, що вони загинули від обстрілів невідомих.

Місцеві медіа повідомляють, що стрілянина розпочалася під час виступу гурту "Пікнік". Хтось заявляє, що невідомий чоловік почав стрільбу з автоматичної рушниці. Водночас очевидці розповідають, що чули, як стріляли з різних боків.

Вже зараз кажуть про десяток загиблих та понад три десятки постраждалих. Крім того, відомо, що у "Крокус Сіті Холл" також спалахнула пожежа. Канали зазначають, що вона настільки потужна, що почала руйнуватися покрівля ТЦ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...