Під час концерту гурту "Пікнік": У Москві стався масштабний теракт (відео)

Ввечері 22 березня стало відомо про стрілянину у Москві. Сталася вона у концертному залі "Крокус Хол Сіті". У мережу виклали відео з перших секунд після початку стрілянини, передають Патріоти України.

Роликами поділилися самі росіяни, які були у концертному залі, коли це сталося. Можна припустити, що їм вдалося вижити і покинути зал або ж вони відразу ж публікували по гарячому, щоб показати, що відбувається.

Люди покидали концертний зал з криками під звуки пострілів

Але почнімо з відео, знятого з самого концертного залу. На ролику можна побачити перші секунди атаки та двох озброєних автоматами чоловіків. Вони були у масці, коли заходили до залу та здійснювали постріли. Можна побачити, що позаду них на вході лежать люди. Можна припустити, що вони загинули від обстрілів невідомих.

Місцеві медіа повідомляють, що стрілянина розпочалася під час виступу гурту "Пікнік". Хтось заявляє, що невідомий чоловік почав стрільбу з автоматичної рушниці. Водночас очевидці розповідають, що чули, як стріляли з різних боків.

Вже зараз кажуть про десяток загиблих та понад три десятки постраждалих. Крім того, відомо, що у "Крокус Сіті Холл" також спалахнула пожежа. Канали зазначають, що вона настільки потужна, що почала руйнуватися покрівля ТЦ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...