Під Москвою бойовий безпілотник ледве не знищив об'єкт "Газпрому", - росЗМІ

росзмі стверджують, що під Москвою впав безпілотник, уламки якого виявили за 10 метрів від об'єкта "Газпрому" в Коломенському районі Московської області. Росіяни публікують фото "аташки".

Це, начебто, український UJ-22 Airborne, який може пролетіти близько 800 км зі швидкістю 130-140 км/год. Максимальна злітна вага: 85 кг. Вага корисного навантаження: 20 кг (некеровані авіабомби).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...