Під носом у окупантів: У Макіївці партизани підняли український прапор (фото)

Партизани руху "Жовта стрічка" підняли прапор України біля мікрорайону "Сонячний" в тимчасово окупованій Макіївці Донецької області. Про це повідомив рух "Жовта стрічка", передають Патріоти України.

"Понад місяць тому активісти руху "Жовта стрічка" підняли прапор України в Макіївці. Окупанти це побачили та вивісили свою триколорну ганчірку, але пробула вона там недовго", — йдеться у повідомленні партизанського руху.

©

Партизани підготували новий прапор, який тепер майорить біля мікрорайону "Сонячний". "Він височіє над дорогою, якою щодня проїжджають тисячі окупантів. Жодні фейкові вибори та псевдореферендуми росіян не змінять того, що Донецьк, Макіївка, Горлівка, Єнакієве — це все Україна!" — додають партизани.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...