Під знаком Козерога: Молодик 13 січня. Астролог розповідає про небезпеки

Молодик 13 січня відбуватиметься в знаку Козеріг. Джерело: Pixabay

У середу, 13 січня, о 07:00 за Києвом відбудеться перший молодик 2021 року. Пройде він у знаку Козерога. Молодик вважається непростим періодом, коли багато хто може скаржитися на слабкість, нездужання або різкі перепади настрою. У чому особливість явища та як воно позначиться на людях, читайте далі в матеріалі.

Чим особливий молодик 13 січня 2021 року

Молодик 13 січня відбуватиметься в знаку Козеріг, що може викликати особливу потребу в соціумі. Водночас високим є ризик сумнівів у власних силах, образ і непорозумінь, тому рекомендується не чекати похвали з боку, а бути впевненішим у собі.

Що можна робити в молодик 13 січня
  • Загадувати бажання і будувати плани. При цьому, як радить астролог Наталя Ларичева, рекомендується ставити перед собою конкретні й реальні цілі з чітким планом і стратегією дій на місяць. Також можна складати плани, пов'язані з особистим життям і кар'єрою, землею, оформленням документів. Сатурн, покровитель знаку Козерога, благоволить всім, хто чесно працює над досягненням своїх задумів.
  • Переглянути свої звички.
  • Подорожувати, особливо гірською місцевістю.
  • Долати злість, жадібність та інші негативні якості.
  • Влаштувати розвантажувальний день або почати дієту.
  • Зайнятися творчістю і самоосвітою.
  • Прийняти ванну або контрастний душ: вважається, що це допоможе "змити" з себе весь негатив.
Молодик вважається непростим періодом. Джерело: Unsplash


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...