Підготовка до стратегічного контрнаступу: ОПУ призначив "кураторів" ударних бригад, які допомагають із всім необхідним

Офіс президента України призначив бригадам майбутнього контрнаступу відповідальних "кураторів" з-поміж топпосадовців і депутатів, які мають допомогти їм "закрити" всі потреби, йдеться у публікації "Української правди".

Дослівно: "Наскільки серйозно у Зеленського ставляться до потреби будь-що перемагати, може свідчити одна цікава непублічна зустріч, яка відбулася на Банковій на початку квітня.

На нараду до Єрмака запросили понад десять осіб: кількох заступників глави Офісу президента, керівників силових відомств, топменеджерів із державної банківської та енергетичної сфер, кількох міністрів і депутатів, які проявили свою ефективність під час повномасштабної війни.

Імена присутніх з безпекових причин УП не називає, щоб не наражати їх на додаткову небезпеку.

На зустрічі голова ОПУ розповів присутнім, що для кожного з них є персональна велика задача від президента: Зеленський вирішив, що саме ці перевірені люди мають зайнятися питанням комплектації нових бригад для контрнаступу.

Після короткої доповіді Єрмака, його радниця Дарія Зарівна роздала кожному присутньому по кілька аркушів паперу з інфографікою про потреби їхніх бригад".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підсумками подій 10-11 травня: Російські загарбники захопили два плацдарми на Харківщині вздовж державного кордону та розширили їх за дві доби до 100 кв. км

неділя, 12 травень 2024, 9:14

Обстановка по російському наступу у Харківській області станом на 1.00 12 травня від журналіста Юрія Бутусова. . Зазначається, що перший напрямок просування противника під Харковом - гряда висот в районі сіл Липці, Тернове, Стариця. . Другий напрямок...

Ворог продовжує активізацію наступальних дій в прикордонні Харківщини. Оборонці зіткнулись з численними труднощами, не зважаючи, що був час розгорнути оборону як слід - Deep State

неділя, 12 травень 2024, 8:05

Росіяни заводять поступово на українську територію все більше сил. . Ворог активізувався на кордоні Харківщини. Про це повідомляє аналітичний канал Deep State. . "Ситуація продовжує ускладнюватися. Ворог заводить поступово на українську територію все...