"Підготував цілу низку питань": Дуда розповів, про що говоритиме з Байденом і Столтенбергом (відео)

Президент Польщі Анджей Дуда обговорить з главою Білого дому Джо Байденом і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом питання посилення оборонних спроможностей України. Про це Дуда сказав інтерв'ю Наталії Мосейчук, передають Патріоти України.

"Я буду говорити з президентом Байденом. У нас також відбудеться зустріч групи країн НАТО з нашої частини Європи, так званої "Бухарестської дев'ятки" або Б-9. Разом з президентом Байденом ми запрошуємо лідерів центральноєвропейських країн-членів НАТО приєднатися до нас тут (у Польщі. – Ред.)", – заявив польський президент.

Дуда повідомив, що в Брюсселі з на зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, він планує підняти низку питань:

  • як взагалі планується процес посилення України в плані оборонної інфраструктури з точки зору НАТО в цілому;
  • яке озброєння передбачається передати Україні, і в якому режимі;
  • чи є сьогодні якісь концепції з боку Північноатлантичної штаб-квартири з цього питання.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...