Підійшов хлопець і вдарив ногою: У окупованому Криму розгромили меморіал ватажкам "Вагнера"

В окупованому РФ Криму місцевий житель розгромив імпровізований "меморіал" лідерам "Вагнера" Євгену Пригожину і Дмитру Уткіну, які загинули в авіакатастрофі в кінці серпня, передають Патріоти України.

Як повідомляє "База", це сталося в Севастополі, біля монумента адміралу Володимиру Корнілову - на площі 300-річчя російського флоту. Зазначається, що за підозрою в пошкодженні "меморіалу" затриманий 21-річний Гліб Малков.

"Особливо не приховуючи свої дії, він вдарив ногою портрети загиблих лідерів ПВК "Вагнер" і заодно влучив по прапору Росії. Це відразу ж помітили перехожі, і після криків жителів молодик поспішив втекти з місця. Пізніше оперативникам вдалося вистежити і затримати Малкова. За версією слідства, він розгромив меморіал через негативне ставлення до влади РФ", - сказано в повідомленні.

За даними ресурсу, 7 вересня щодо затриманого порушили кримінальну справу за статтею про наругу над державним прапором. Йому загрожує до року позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...