Підозріло добре розмовляв російською: "Посланник Ванги" на росТБ поділився "пророцтвами" про Україну та США

Російська пропаганда вже зомбувала населення пророцтвами "діда Ванги", а тепер знайшла ще й "посланника Ванги" з Афганістану, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "НеШутки", в ефірі одного з федеральних каналів афганський математик, якого видають за "посланника Ванги", нібито "напророчив" наближення падіння Європейського Союзу.

Сам математик-"пророк" заявляє, що його нібито знають і бояться спецслужби всього світу. Водночас пропагандисти величають його "Нострадамусом 21 століття". Усі питання рупорів Кремля стосувалися України. "Пророк" почав прогнозувати, але почав із США та ЄС. "Коли Бог давав розум, усі американські керівники були п'яними. Вони розуму не отримали. Якщо взимку ви перекриєте газ, Європейського Союзу не буде", - заявив псевдопророк.

За його "розрахунками", Євросоюз розпадеться між 2027 та 2032 роками. Росії ж він порадив якомога швидше "перебудовувати армію на сучасний лад". Цікаво, що РФ він називає "Радянським союзом", який залишився сам. Втім, він вважає, що Росія "рухається у правильний бік".

"Пана Путіна я дуже поважаю. Я кажу, він геній. Як людина - надзвичайний. Є тільки один крок. Один крок назад з України, і Росії не буде", - заявив "пророк".

Ключовим питанням роспропаганда називає те, коли "впаде київський режим". Звісно, у афганського "пророка", який на диво гарно розмовляє російською, є на це відповідь. "У 2025 році - переломний етап. Америка вичерпається. Америки, як великої держави не буде. В Україні ви переможете, це моя відповідь", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...