Підпалив хлопець в окулярах: У Бєлгороді "путінський" символ "Z" охопили язики полум'я (фото, відео)

У російському місті Бєлгород невідомий підпалив на вулиці величезну "Z", яка є символом військового вторгнення РФ в Україну. Місцевого "героя" шукають другу добу, інформують Патріоти України.

Як повідомляв телеграм-канал Baza, інцидент стався о пів на першу ночі 18 вересня на проспекті Ватутіна. "Чоловік підійшов до ілюмінованої Z і підпалив її, а потім відразу ж втік. Але полум'я лише ненадовго спалахнуло і незабаром почало гаснути - до того ж пожежу почав гасити один з очевидців", - повідомляє ресурс.

Мер міста Валентин Демидов стверджує, що символ агресора практично не постраждав, а палія розшукують. Також оприлюднено відповідне відео, на якому зображена буква Z, висотою в кілька метрів. Вона добре підсвічена, встановлена на узбіччі жвавої магістралі, і, судячи з усього, її видно з великої відстані.

У кадрі можна побачити, як якийсь чоловік підійшов до знаку, щось зробив біля нього і майже відразу спалахує вогонь, після чого невідомий втік. Також зафіксовано, як багато машин проїхало повз, але одна зупинилася - з неї хтось вийшов і почав гасити "путінську Z".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...