Підрахунки співвідношення ресурсів союзників і Росії показали дуже цікаві результати (інфографіка)

"І про "війну на виснаження". Тут порахували співвідношення ресурсів союзників і Росії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вийшло цікаво.
- 2/3 всього населення світу підтримує у війні саме Україну і українців, а не окупанта.
- Сумарний ВВП союзників і Росії 10:1.
- А якщо додати до ВВП союзників ВВП країн, котрі підтримують Україну не зброєю, а гуманітарними товарами і грошима, то співвідношення їхнього ВВП з російським буде 19:1.
- Співвідношення за оборонними витратами союзників і Росії 7:1.
==
Погодьтесь, за таких вихідних даних говорити про "змагання ресурсних баз", "війну на виснаження" просто абсурдно. Бо кого там Росія зібралась "виснажувати"?!
Тим більше це абсурдний підхід, якщо зробити поправку на російську корупцію, банальні крадіжки, просто знищення ресурсів через некомпетентність (оте їхнє національне "прої*али"), а також поправку на вкрай низьку якість людського ресурсу (малограмотні хронічні алкаші з донбабвійців і винищуваних малих народностей; зеки; просто моральні виродки й садисти, як вагнерівці й кадирівці).
Тобто, єдиним шансом Кремля був успішний бліцкриг, на котрий вони і розраховували. І котрий епічно провалився. На "війну в довгу" проти України і ресурсів НАТО в Росії за всієї її протяжності і вуглеводневих доходів просто немає ресурсів".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...