Підрозділи РДК у Бєлгородській області зазнали незначних втрат, - The New York Times

Під час операції у Бєлгородській області жоден український боєць не зайшов на територію Росії; підрозділи, які брали участь в операції, зазнали втрат, які не вплинули на їхню боєздатність. Про це пише The New York Times із посиланням на українського посадовця, який говорив на умовах анонімності.

За словами співбесідника NYT, жоден український боєць не зайшов на територію Росії. Українські військові виконують переважно допоміжну роль, захищаючи український кордон у цьому районі на випадок російської контратаки.

Як зазначає співбесідник, підрозділи, які брали участь в операції, зазнали втрат, але не настільки значних, щоб вплинути на їхню боєздатність. Він не надав інших подробиць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...