"Підриває... путінський режим": На росіянку написали донос через жовту куртку на тлі синього неба (фото)

На тлі антиукраїнської істерії, що панує у РФ, прокремлівським стукачам продовжують усюди ввижатися «заборонені символи». Цього разу один із них поскаржився на мешканку Вологодської області, яка, на його думку, розхитувала диктаторський режим Володимира Путіна своїм знімком у жовтому пуховику на тлі синього неба. Про це розповіли у Telegram-каналі ЧТД, оприлюднивши те саме фото, передають Патріоти України.

Як повідомляється, у донощика ця картина «викликала асоціацію з ворожими символами». У зв’язку з цим до росіянки прийшли силовики, які зажадали, щоб та написала «пояснювальну». «Жінка вказала, що колір неба від неї не залежить, а через зарплату вона не може змінювати пуховики щоразу, коли змінюється суспільна оцінка того чи іншого кольору», — йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...