Підступний план диктатора: Путін наказав Кадирову придушити протести в Дагестані, - лідер Ічкерії

Путін розуміє, що позиції Росії на Кавказі досить хиткі і його влада в регіоні добігає кінця. Тож перед тим, як врешті втратити там контроль, намагається розсварити кавказькі народи. Наказ кадирівцям придушити протестні настрої у Дагестані є одним зі способів до яких вдається російський президент. Про це розповів глава уряду Чеченської Республіки Ічкерія Ахмед Закаєв, передають Патріоти України.

Путін намагається розсварити кавказькі народи

"Те, що ми сьогодні бачимо або те, чого Путін хоче від чеченців, направляючи їх придушити протестні акції в Дагестані є однією ланкою з цих провокації, які він здійснює останні 20 років на Північному Кавказі", – пояснив Закаєв.

За його словами, це спроби російського президента розколоти північнокавказькі народи, використовуючи "бомби уповільненої дії", які були закладені ще у радянські часи та період царської Росії.

Направляючи кадирівців придушити протестні настрої в Дагестані путін продовжує цю політику, яку почав ще у 1999 році, коли росія організувала так званий напад чеченців на Дагестан. Це була стовідсоткова провокація фсбшників, однак дагестанці таки "повелися" на неї й почали робити античеченські заяви.

"Сьогодні Путін, розкручуючи всю цю тему та вкотре відправляючи чеченців від імені росії, намагається вбити клин між нашими братськими народами", – розповів лідер Ічкерії.

Крім того, російський президент використовує Кадирова та його тікток-війська, як "поліцейських", що покликані придавлювати акції протесту. Путін залучає своїх посіпак усюди, де бачить загрози своєму злочинному режиму.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...