"Підтримку родин" більше не згадував: Путін привітав росіянок з 8 березня закликом лікувати поранених (відео)

Президент РФ Володимир Путін привітав росіянок з 8 березня. Найбільше привітань від диктатора отримали дружини окупантів, а також ті, хто бере участь у війні проти України чи допомагає загарбникам. Путін у своєму спічі приділив особливу увагу якимсь міфічним росіянкам, які нібито опікуються пораненими, плетуть маскувальні сітки окупантам та збирають їм посилки. На це звернув увагу Telegram-канал "Досье Шпиона", який веде один зі співробітників спецслужб, передають Патріоти України.

"Між словами, президент дає обіцянку, що мобілізація резервістів проводиться не буде. А всі дівчата/дружини/мами дочекаються своїх коханих, які виконують завдання у "зоні СВО", – зазначив автор каналу.

Проте минулого року російський диктатор так само "душевно" у своєму восьмо-березневому привітанні обіцяв, що "мобілізації не буде" і "військові впораються самотужки".

Виголошуючи чергову брехню, Путін при цьому не обіцяє ні соціальних виплат, ні підтримки сім'ям, ні підтримки дітям. Замість цього так "ненароком" пропонує росіянкам "поволонтерити" у шпиталях та подбати про поранених окупантів. "Очевидно, "підтримка сімей" більше не є безперечним пріоритетом держави", – зауважив автор каналу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...