​PIN UP Global: у чому секрет успіху екосистеми компаній

PIN-UP Global поєднує стрімкий розвиток бізнесу та благодійні ініціативи. Одним із секретів успіху став вибір основних орієнтирів розвитку для компаній, що входять до її екосистеми.

PIN-UP Global

Що таке екосистема Pin-Up Global: функції

Одним із прикладів успішного розвитку в бізнесі є екосистема незалежних компаній PIN-UP Global. Вона складається із 7 напрямків, які поєднані у синергії спільних цінностей. Екосистема показала швидке та стійке зростання, яке, найімовірніше, буде лише масштабуватись.

Про бізнес Pin-Up Global

Бізнес, яким керує CEO PIN-UP Марина Ільїна, швидко зростає та вже є міжнародним. Було обрано один із найсучасніших способів управління бізнесом — екосистему компаній, що тісно пов'язані та активно взаємодіють між собою.

Сегменти екосистеми об'єднані спільними цілями. Хоча це незалежні компанії, їхня діяльність спрямована насамперед на спільний результат. Одним із таких сегментів є PIN-UP.TECH. Його фахівці займаються розробкою програмного забезпечення для ігрової індустрії iGaming та спеціалізуються на технологічних рішеннях. Напрямок орієнтований на створення високоякісних продуктів і надання компаніям екосистеми інфраструктурної підтримки. Продукти PIN-UP.TECH доступні, їх використовують мільйони користувачів у всьому світі. Екосистема забезпечує супровід розважальних продуктів упродовж усього їхнього життєвого циклу.

PIN-UP Global не має кордонів, адже діяльність екосистеми охоплює весь світ. На цей час екосистема складається з кілька десятків компаній, які відрізняються за напрямками: онлайн та офлайн маркетинг, партнерське та SEO просування, розробка програмного забезпечення, фінтех, підтримка клієнтів, операційний напрямок, юридичні послуги, благодійний фонд та багато інших.

Діяльність екосистеми відбувається на території шести країн, при цьому є плани розширити свою географію.

Соціальна відповідальність екосистеми

Успішність PIN-UP Global проявляється не лише в професійній сфері, а й у турботі про людей. Цим займається благодійний фонд PIN-UP Foundation. Його було створено після початку повномасштабного вторгнення рф для допомоги українцям, які постраждали від війни. За ініціативою фонду було створено проєкт LINE-UP, у рамках якого найдосвідченіші волонтери безпечними маршрутами доставляють гуманітарну допомогу у прифронтові громади нашої держави.

Свою діяльність благодійний фонд також спрямував на допомогу ВПО та постраждалим від бойових дій жителям багатьох областей України.

Діяльність екосистеми

PIN-UP Global загалом забезпечує життєвий цикл продуктів у розважальній сфері. Основними задачами діяльності вважаються зміцнення лідерських позицій екосистеми та масштабування її діяльності. Екосистема перебуває в постійному пошуку найефективніших шляхів розвитку. Вона відкрита до того, щоб будувати взаємовигідні відносини з новими партнерами. Компанії, які входять до екосистеми, є не тільки партнерами, а також і конкурентами одна одній. Відносини здорового суперництва дають змогу PIN-UP не зупинятися на досягнутому і не сповільнювати свого розвитку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...