Піонтковський: Російська Федерація - не спонсор тероризму у світі, а держава міжнародного тероризму

Російська Федерація, яку очолює Володимир Путін, – це не країна-спонсор тероризму у світі, а держава міжнародного тероризму, яка несе загрозу всьому світу


Про це повідомив політолог Андрій Піонтковський в етері програми “Студія Захід з Антіном Борковським” на Еспресо.TV.

“Я вам відправив інформацію з одно прокремлівського телеграм-каналу. Цей злив 100%. Гадаю, що за ним стоїть заклятий ворог української державності, як Чеснаков – права рука Суркова. Він описує зустріч глави Офісу президента України Андрія Єрмака та заступник керівника Адміністрації президента РФ Дмитра Козака в Берліні, як великий успіх російської дипломатії. Кожен українець повинен прочитати цей матеріал, тому що цей мерзотник відверто говорить про цілі так званої російської дипломатії. “Ми, – каже він, – повинні продати». Українська сторона прагне обміну полоненими. Що означає, обмін полоненими? Ніяких полонених в Україні немає. Українська сторона домагається повернення заручників, яких Росія десятками хапає і кидає на тортури у підвали і в Криму, і на Донбасі. Він там просто вихваляється, що вони намагаються продати вам мініобмін – звільнити 3-4 українських заручників на розведення військ. Що означає розведення військ? Це означає відхід військ України з тих оборонних позицій, які вони займають, і полегшення можливої військової агресії в глиб України”, – повідомив політолог.

Піонтковський зазначив, що це типова поведінка терористів, адже у Кремлі чудово розуміють, що для українського суспільства і президента України Володимира Зеленського повернення полонених – найважливіша психологічна тема, і Росія буде віддавати їх порціями, щоби Україна йшла на політичні й військові поступки.

“Новим керівництвом Сполучених Штатів буде розглядатися один із заходів проти путінського режиму – це оголошення Росії спонсором міжнародного тероризму. Я вважаю, цього формулювання недостатньо. Поведінка Росії в Україні – торгівля заручниками – це не спонсорство міжнародного тероризму, це сам тероризм. Російська Федерація – не спонсор міжнародного тероризму, а держава міжнародного тероризму. РФ надзвичайно небезпечна не лише для своїх сусідів, а й для всього світу, як показали нещодавно події у Вашингтоні”, – зауважив політолог.

Андрій Піонтковський додав, що поведінка України у Мінському процесі програшна, адже Росія може звільнити кількох заручників і піти на поступки, а через деякий час взяти в заручники ще більше українців і знову почати торгівлю. На думку політолога, українська влада повинна на весь світ зробити заяву щодо Росії: “Президент Зеленський повинен заявити, що ми маємо справу з міжнародними терористами і вони шантажують нас життями захоплених заручників”.



Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...