"Пішла геть, мр*зота. Щось ти співпереживаєш тільки однобоко": Лайма Вайкуле довела до сказу росіян

Латвійська співачка Лайма Вайкуле публічно звернулася до росіян з важливим зверненням. Виконавиця у своєму інтерв'ю виданню "Дождь" вкотре намагалася донести громадянам РФ правду про вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України.

Вона підкреслила, що жоден вигаданий пропагандистами міф не є реальністю і винна у геноциді українців лише РФ. Лайма пояснила, що кожному варто слідкувати за своєю репутацією та не піддаватися впливу влади. "На вас тиснуть, я розумію. Однак у кожної людини є репутація. От коли-небудь у житті ви бачили, щоб я збрехала? А хіба я коли-небудь кому-небудь бажала поганого? Я хочу вам сказати, що те, що зараз відбувається, це ненормально. Ви не можете вірити в те, що напад на Україну – це через НАТО або тому, що інакше б українці напали б на вас. Це неправда, повірте мені", - заявила Вайкуле.

Співачка, яка публічно підтримує Україну, також відкрила росіянам очі на їхнє жахливе майбутнє у разі, якщо вони не отямляться й не зупиняться. І закликала дбати про свідоме мислення. "Не втрачайте співпереживання, не ставайте черствими, не думайте, що будь-яка бійка може скінчитися тільки тим, що постраждала одна людина, зазвичай, страждають обидві. Але зрозумійте, що війна – це погано, тому працюватимемо над любов'ю, працюватимемо над собою і не втратимо ось це співпереживання одне до одного", - пояснила артистка.

Тим часом у коментарях такий заклик неабияк сколихнув росіян. Ворожий народ почав обливати співачку брудом і висловлювати зневагу в її бік через підтримку України.

  • Хто це таке? Ох і дурепа!
  • Пішла вона на х*й;
  • Хто така, щоб ми її слухали? Співачка з середніми даними з акцентом, яка, напевно, вважає себе гуру;
  • Пішла геть, мр*зота. Щось ти співпереживаєш тільки однобоко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 20 жовтня 2024 року - Злий Одесит

неділя, 20 жовтень 2024, 22:25

Відбувається активізація РОВ на Харківщині у Куп'янському напрямку. . Для окупантів відкрилася можливість закріпитися у Часовому Яру про правий берег каналу. . Зараз вони будуть використовувати цей напрямок максимально щоб, розширювати зону контролю....

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...