"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для нього. Блогер каже, що у двох стосунках екскохані йшли від нього. Останні стосунки стали особливо болісними для нього, передають Патріоти України.

Женя Янович зізнався, що розставання стало серйозною травмою для нього. Також ведучий поділився, що намагався відновити стосунки. Щоразу він починав спілкування з колишніми і вони відновлювали стосунки, однак кохання між партнерами вже не було: "У перших двох стосунках мене кидали. У перших стосунках дівчина пішла від мене до доставщика піци. Це було для мене травмою. Це прекрасна професія, але це було дивно, коли ти молодий, класний та розвиваєш гумор, душа компанії. А коли від тебе йдуть до доставщика піци, тобі здається, що це крах, гірше бути не може. Я плакав. З першою і другою колишньою не спілкувався тривалий період, але потім у мене був незакритий гештальт. Ми починали спілкування, знову сходилася, у нас був інтим, і мені цього вистачало, щоб мене це відпустило. Мені треба було, щоб я поставив крапку. Я розумію, що це не окей, але коли був молодшим, у мене все зводилося до того, що я хочу фізично повернути людину, і потім ми розходилися".

Що відомо про Женю Яновича

Євген Янович – не лише блогер, але й відомий український комік і актор. Справжню популярність йому принесло шоу, яке він запустив разом із студією "Мамахохотала" у 2013 році. Також він зіграв ролі у фільмах "Як гартувався стайл", "Інфоголік", "Куратори", "Відданий" і "Своє кіно".

У 2022 році Янович презентував своє шоу "Подкаст терапія" з психологом Спартаком Суботою. Тоді воно було популярним на просторах YouTube. Однак за рік, з'ясувалося, що Спартак видає себе за іншу людину і брехав глядачам.

Ім'я Євгена одразу обросло плітками і він вирішив закрити проєкт. Янович відреагував на скандал та визнав, що психолог обманював і його.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...

Їх запідозрили в неповазі, але причина інша: Чому деякі військові не віддали Путіну честь на параді у Москві (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:28

На параді 9 травня у Москві раптом з’ясувалося, що більшість вищих офіцерів російської армії не знають її статуту. Про це свідчить уривок прямої трансляції заходу, що з’явився у соцмережах і викликав бурхливу дискусію серед так званих «z-патріотів», пе...