"Пішли безпрецедентні обмеження, і піпл нічого, хаває як миленький, бо в телевізорі йому все розказали правильно. Про війну так не могли розказати?" - Білозерська

​Випробування завжди оголюють існуючі проблеми і виявляють суть того, на чию долю вони випадають.

Олена Білозерська. Фото: соцмережі.

"Найперша проблема, пов'язана з коронавірусом – в Україні ще не було влади, якій можна було б довіряти. Якщо керівництво умовної Італії заборонить масові заходи і закриє метро, ніхто не запідозрить його у намірі узурпувати владу й прийняти без перешкод – масових протестів – які-небудь антидержавні закони. У нас же це перше, що спадає на думку. Що це обкатка технологій і все таке інше. Врешті-решт, розповсюджує ж хтось і навіщось, причому дуже масово, фейки про нічне розпилення невідомої фігні над українськими містами", - пише доброволець Олена Білозерська у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Друга проблема влади, окрім брехливості – її абсолютна віра в договорняки. Є хороша карикатура: Путін в короні і напис "Коронавірус". Так ось, через цього "коронавіруса" надзвичайний стан у нас жодного разу не вводили, свято вірили, що "дотруться" і "добазаряться". А от з вірусом добазаритись неможливо навіть теоретично, він уражає всіх, в т.ч. і тих, хто мають гроші і владу.

І опаньки: пішли безпрецедентні обмеження, і піпл нічого, хаває як миленький, бо в телевізорі йому все розказали правильно. Про війну так не могли розказати? Адже злидні, які приходять услід за "русскім міром", так само торкнуться кожного.

Третя проблема – наша економічна відсталість. Обмеження роботи громадського транспорту в країнах, де практично кожен громадянин має власну автівку, спричинить незручності, але навряд чи призведе до колапсу. А у нас – чим будуть діставалися щодня на роботу працівники незакритих установ – продуктових магазинів, лікарень, аптек, заправок?

Як влада це собі уявляє? Неясно.

Четверта проблема – загальносвітова. Сьогодні ми наочно побачили крихкість цивілізації. Відома фраза: щоб убити первісну людину, треба було вдарити її по голові кам'яною сокирою. Щоб знищити ціле сучасне місто, достатньо просто відрубити електрику. Виживуть тільки сільські люди і ті, хто звик до побуту приблизно такого, як на фронті чи в тюрмі.

Отже, вчимося виживати – так само, як у фільмах про постапокаліпсис. Проходимо цей захоплюючий квест разом – цього разу усім суспільством, а не жменькою небайдужих".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...